Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Diana: Osebna razkritja za leto 2020

- 23 %
Diana: Osebna razkritja za leto 2020

Diana: Osebna razkritja za leto 2020

Odkrijte vašo Osebno napoved za leto 2020.
To izjemno astrološko branje bo razkrilo kaj vse lahko pričakujete v letu 2020.
Boste letos končno zavladali vašemu življenju? Kako se bodo za vas uredile srčne zadeve? Zdravje v 2020? Finančno stanje?

 

Cena: 25,99 € 19,99 €

 

KAJ BI REKLI NA TO, DA LAHKO PRIDETE DO RESNIČNO POZITIVNIH SPREMEMB , ZAHVALJUJOČ INFORMACIJAM, KI JIH BOSTE NAŠLI V SVOJI ŠTUDIJI? NA VAS JE, DA SPREJMETE PRILOŽNOST! BREZ SKRBI, POMAGALI VAM BODO KRISTALI IN POLDRAGI KAMNI, KI VAS BODO VODILI IN ODPIRALI VRATA NA POTI DO SREČE IN S KATERIMI BOSTE LAHKO IZKORISTILI SREČNE, TRENUTKE.

Z moje strani, se svečano obvezujem, da imate lahko popolno korist od mojega izjemnega znanja in videnja, da bi lahko izkusili srečo. Popolno zaupanje imam v Vas in v čudovito življenje, ki Vas čaka v letu 2020, saj ste si ga pošteno zaslužili.

Prenehajte si zastavljati vprašanja v smislu, KAJ PA ČE...

NE, enkrat bo prepozno...In sedaj je pravi čas, da vam priskočim na pomoč, saj vas s skupnimi močmi lahko pripeljeva do sreče, bogastva, miru, pravičnosti...

Sprejmite mojo ponudbo in si oglejte kaj sem pripravila za vas...Brez problema lahko ponudbo zavrnete ali jo vržete v koš, zame je pomembo le to, da sem vas obvestila o čudoviti prihodnost, ki je pred vami...

ČASOVNO OMEJENA PONUDBA!!

SAMO ZA VAS JE CENA OSEBNE POGLOBLJENE NAPOVEDI ZA PRIHAJAJOČE LETO 2020 NA PODLAGI MOJIH VIZIJ 19,99€ (NAMESTO 25,99€).
Ponudba za 19,99€ velja le do 06. 01. 2020, saj je resnično nujno, da študijo prejmete čim prej, še preden se leto 2020 dobro začne. Po 06. 01. 2020 vam bom morala za študijo zaračunati 25,99€, prav tako pa vam ne morem obljubiti in zagotoviti brezplačen set personaliziranih energijskih kristalov, ki vam bodo v veliko pomoč čez celotno leto 2020 in še naprej skozi življenje.

Vašemu paketu bom dodala brezplačna darila:

• Vaše osebne srečne številke in datume za leto 2020, ki jih lahko uporabite pri igrah na srečo – BREZPLAČNO!

• Set personaliziranih energijskih kristalov in dragih kamnov, na podlagi vaše prihodnosti, ki vas čaka – BREZPLAČNO!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.