Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Talisman Odin

Talisman Odin

Talisman Odin

Se vam zdi, da nad vami morda visi urok ali prerokba in vam onemogoča izboljšanje finančnega stanja, slabega počutja ali pa vam morda jemlje energijo?

Osebni talisman Odin je prav poseben pripomoček, ki vas bo navdal z upanjem in vero v boljše življenje. Kmalu po uporabi vas bo razrešil vseh ovir, dilem in konfliktov, ki jih nosi vaša ter povečal vaše finančne pritoke, ki so vsekakor povezani z energijo, ki jo vi sami oddajate.

 

Cena: 17,99 €

 

Talisman Odin je primeren, če ste ujeti znotraj okoliščin in situacij, katere vam narekuje usoda. Če ne veste kako bi stvari premaknili, če izgubljate upanje, da se stvari lahko obrnejo na bolje, je čas za poglobljen vpogled v tvoje preizkušnje življenja, s katerim pa pridobiš višje razumevanje svojega obstoja. Z razumevanjem zakaj, kdaj in kako se dileme in izzivi pojavljajo v tvojem vsakdanu, lahko zaživiš mirneje in lahkotnejše življenje.

Uporaba

V roku enega tedna po začetku nošenja talismana se bodo pričele razpletati prerokbe in uroki, ki morda visijo nad vami in vam onemogočajo finančne prilive ter osebno rast. V kolikor dejansko nad vami visi urok, bo uničen v roku meseca dni oziroma najkasneje ob prvi polni luni. Po tej fazi, se bo za vas pričelo obdobje osebne rasti in finančnih prilivov, odprlo pa se vam bo tudi na področju, o katerem že dolgo sanjate.

Nordijski talisman Odin, je prav za vas pripravil naš svetovalec Eric, ki že vrsto let deluje na področju iskanja novih izdelkov iz smeri astrologije, spiritualne pomoči in pomoči na področju preganjanja urokov in prerokb, ter hkrati poskrbi za energiziranje vseh izdelkov.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.