Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Zapestnica Deteljica sreče

Zapestnica Deteljica sreče

Zapestnica Deteljica sreče

Imate občutek, da vas je sreča zapustila? Da vam enostavno stvari ne gredo od rok? Potem potrebujete samo svojo srečno deteljico, da se bo spet vrnila! Zapestnico Deteljico lahko nosite vsak dan na zapestju, kjer izvira največja moč energij.

Štiriperesna deteljica...najmočnejši amulet za srečo!

 

Cena: 16,99 €

 

Simbol deteljice je že od nekdaj znan, kot najmočnejši simbol sreče. Vsak listič te deteljice ima svoj pomen – prvi pomeni upanje, drugi pomeni vero, tretji pomeni ljubezen, četrti pomeni srečo. Po neki legendi, naj bi Eva prinesla štiriperesno deteljico iz raja.

Štiriperesna deteljica simbolizira tudi štiri letne čase in štiri strani neba. Ko človek vidi takšno obliko in jo sprejme, sprejme vidno in nevidno lepoto v svoje srce ...

Pravijo, da bi štiriperesna deteljica morala biti v vsakem domu! Verjame se, da štiriperesna deteljica, prinaša srečo vsakomur, ki jo ima!

Vsak od štirih listov deteljice ima svoj unikatni pomen:

  • List na levi strani zgoraj pomeni: bogastvo
  • List na levi strani spodaj pomeni: slavo
  • List na desni strani zgoraj pomeni: ugodno doživetje
  • List na desni strani spodaj pomeni: zdravje

Zapestnica je izjemno primerna za darilo, saj simbolično pomeni, da želite osebi, ki jo obdarujete veliko sreče in uspeha v življenju.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.