Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Numerološka zapestnica

Numerološka zapestnica

Numerološka zapestnica

Po vseh poteh, ki ste jih prehodili, je končno prišel najmogočnejši trenutek, ko ste pripravljeni sprejeti najvišji in najmočnejši pripomoček za uresničitev želja svojega življenja.

 

Cena: 18,99 €

 

Numerološka zapestnica s skrito oznako vas bo srečno vodila na vaši poti, saj boste šele takrat v resnici postali povezani z energijo številk in srečnih simbolov. Zapomnite si, da je zapestnica edini predmet, ki objame vaše zapestje, saj se tam nahaja največja moč vaše energije, ki pelje do sprememb, ki si jih želite doseči. In prav ta zapestnica ima na svoji notranji strani vso energijo v posebnih simbolih, ki privabljajo srečo v vaše življenje, ta simbol je zapisan v obliki števila 999.

NUMEROLOŠKA ZAPESTNICA 999 s kitajskimi simboli sreče aktivira moč v posamezniku, število 999 pa tudi ponazarja kombinacijo preteklosti-sedanjost-prihodnosti.

NUMEROLOŠKA ZAPESTNICA 999 predstavlja najmočnejšo moč številk in s simboli in števili doseže tisto kar si posameznik jasno želi. 6 znamenj sreče, ki so vgravirani na vrhu zapestnice so poti in želje, ki se bodo odpirale pred vami glede na vaše potrebe in zahteve.

Zapestnica 999 je že aktivirana in vse kar boste morali storiti je, da si jo nadenete na vaše zapestje. Delovati začne zelo hitro, že par ur potem, ko bo na vašem zapestju. Začele so bodo sprožati energije zaščite, ki bodo odpirale poti vaših želja na poti do uresničitve in realizacije.

Zapestnico nosite na roki čim več časa, razen ponoči. Ko gre za zakone numerologije, ne poznamo veliko omejitev. Ko imate skrito številko v trikotniku in zapestnico prvič nadenete na roko je aktivirana z vami.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.