Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Drevo življenja iz naravnega kamna

- 20 %
Drevo življenja iz naravnega kamna

Drevo življenja iz naravnega kamna

  • Za modrost in znanje
  • Za odpiranje čaker
  • Za odgovore na življenjska vprašanja
 

Cena: 19,99 € 15,99 €

 

Ste se kdaj vprašali, zakaj enostavno ne razumete nekaterih življenjskih stvari, ki so drugim popolnoma jasne?

Amulet Drevo življenja 7 čaker,  predstavlja vse človeštvo in vesolje. Če boste nosili ta amulet, se bo stopnjevala vaša modrost, znanje in razumevanje stvari, ki so se vam do sedaj zdele nerazumljive.

Obesek drevo življenja je sestavljen iz 7 kamnov za 7 čaker!

 Rdeči jaspis: pomaga pri obolenjih jeter, srca in ožilja ter pri diabetesu. Uravnava delovanje hormonov, krepi imunski sistem in vitalnost, ugodno deluje na prebavo in ledvica. Daje nam  energijo za življenje in nas pomirja, kadar smo pod stresom.

Ahat:  vzpostavlja ravnovesje med levo in desno polovico možganov. Ahat nam pomaga živeti dolgo in srečno življenje, čisti kožo, zdravi oči, povečuje samozavest in krepi notranjo moč. V veliko pomoč vam bo pri pomembnih odločitvah ter pri novih začetkih .

Citrin:  nam pomaga pri finančnih zadevah, razsvetljuje situacije in posreduje preroške podatke. Z njim boste hitro in uspešno reševali težavne situacije.

Aventurin:  umirja čustva, nas miri in sprošča. Telesu pomaga pri regeneraciji in okrevanju.  Ima zelo globoko, intuitivno delovanje, ki vodi k očiščenju zavesti. Aventurin  je tudi kristal, ki privlači bogastvo.

Lapis lazuli:  Ščiti nas pred negativno energijo, zlobnimi pogledi, nevoščljivostjo in psihično nesrečo …..Odganja tudi depresijo in strahove.

Ametist:  Umirja, pomaga pri duševni napetosti in živčnosti ter blaži strahove. Krepi celoten organizem in imunski sistem ter uravnava raven sladkorja v krvi. Pomaga pri slabokrvnosti, nizkem krvnemu tlaku, notranjih poškodbah, oteklinah in pri različnih odvisnostih.

Kamena strela:  Spodbuja vse, kar čutimo. Oddaja ogromno pozitivne energije, zato je primeren kamen za meditacijo. Odpira globljo zavest ter spodbuja razvoj mističnih in duhovnih sposobnosti. Umirja živčni sistem, pomaga pri telesni in duševni izčrpanosti, usmerja in spodbuja k delovanju. To je kamen z izredno močjo in energijo.

Čeprav je simbol sam zavit v tančico skrivnosti, ima simbol Drevo življenja za 7 čaker vezi v mnogih teoloških prepričanjih, v taoizmu, judovstvu in krščanstvu. Vsi se strinjajo, da simbol navdaja z močjo in modrostjo.

Obesek je na usnjeni vrvici, njegov premer pa je 5 cm.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.