Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Amulet Skarabej

Amulet Skarabej

Amulet Skarabej

Skarabej je eden izmed najbolj znanih simbolov starega Egipta. Postal je simbol tega, da lahko vsakemu pomaga na njegovi poti in z njim premaga tudi najtežje preizkušnje. Je tudi simbol pomladi in večne mladosti duše.

 

Cena: 16,99 €

 

Skarabej predstavlja tudi amulet, ki opominja, da človekova duša lahko znova oživi, se znova rodi in postane podobna vzhajajočemu soncu. Posameznika opominja na lepoto, nesmrtnost in ponovno rojstvo.

Ob rednem nošenju vas bo navdal z novo življenjsko energijo in močjo, ki vam bo pomagala premagati najtežje odločitve v vašem življenju. Priporočamo vam, da ga nosite blizu srca, med spanjem pa ga postavite v bližino glave.

Zanimivost:

Skarabej je po legendi prišel iz nosnic Ozirisove glave, shranjene v Abidusu in tako naznanil njegovo ponovno rojstvo iz mrtvih v nebeškem svetu. Podoba majhne žuželke, ki vztrajno kotali kroglico iz iztrebkov, da v njej ne bi bilo uničeno seme novega življenja, je postala simbol impulza obnove, ki se rodi iz inertne, vendar žive materije, ki je pripravljena na nov ciklus obstoja.

Egipčani so tudi umrle pokopavali skupaj s Skarabeji, saj so verjeli, da jim bo skarabej pomagal na poti do novega rojstva oziroma posmrtnega življenja.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.