Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

HOROSKOP MAJ/JUNIJ 2018

HOROSKOP MAJ/JUNIJ 2018

OVEN:

Maj 2018 bo za vas precej napet mesec. Pri tipičnih ovnih se lahko ta napetost spremeni v zaplete, povezane z delom in kariero. Izogibajte se konfliktnim situacijam z močnimi osebami, saj jo boste najverjetneje slabo odnesli. Morali bi biti bolj zvesti vodstvu, saj škandali lahko uničijo vaš poslovni ugled ali celo vodijo do izgube zaposlitve.

V prvi polovici meseca junija  poskrbite za svoje zdravje. To bo pravi čas za vas, da opravite zdravniški pregled, saj ga boste lahko naredili hitreje kot v drugi polovici avgusta. Poskusite se izogniti kopičenju neizpolnjenih nalog na delovnem mestu.

 

BIK:

Za vas, ki ste rojeni v znamenju bika, položaj planetov v maju ne bo ugoden za dolge vožnje in potovanja v tujino. Če kljub temu planirate počitnice ali poslovno potovanje, poizkušajte biti karseda previdni in pazljivi. Bodite pozorni na zakonodajo države, v katero boste potovali. Prav tako posebno pozornost namenite sumljivim predmetom. Če boste upoštevali vse varnostne ukrepe, lahko potovanje poteka dobro.

V prvi polovici meseca junija bo v vašem življenju več romantike. V tem obdobju boste srečali nove ljudi in ni izključeno, da ne bo prišlo do spogledovanja. Če imate otroke, bo avgust ugoden čas za komunikacijo z njimi. V drugi polovici meseca je možen tudi zmenek z vašim bivšim življenjskim partnerjem.

 

DVOJČKA:

Za osebe, rojene v znamenju dvojčkov, lahko mesec maj pomeni obdobje bojazni. Morali bi se izogniti nepotrebnim tveganjem, ekstremnim pustolovščinam in nepremišljenim korakom. Ne zapletajte se s kriminalci in bodite previdni pri upravljanju z mehanskimi napravami in opremo. Finančne zadeve obravnavajte bolj pozorno, zlasti tiste, povezane s posojili. Zavrnite naključne povezave in pazite se spolnega nadlegovanja.

V tem mesecu preživite več časa s svojo družino. Zdaj lahko rešite veliko družinskih vprašanj ali se lotite kakšnega popravila. Začetek vaših najljubših domačih opravil predvidite v prvi polovici meseca junija, druga polovica bo bolj primerna za analizo opravljenega dela.

 

RAK:

Mesec maj lahko v življenje tistih, ki ste rojeni v znamenju raka, prinese nekaj zapletov, povezanih z osebnimi odnosi. Sedaj se morate izogibati temu, da bi bili despotski in nesramni do ljudi, ki so vam blizu.

V poslu  poizkusite bolje oceniti svoje možnosti. V tem obdobju ne smete sklepati pomembnih pogodb in sporazumov z vplivnimi ljudmi, če na to še niste pripravljeni.

Prva polovica meseca bo precej ugodna za krajša potovanja. Komunikacija z drugimi bo postala enostavnejša, z njimi boste brez napora našli skupno točko.V drugi polovici meseca junija bodo morebitna potovanja povezana z zamudami, iskanjem poti ali napakami v voznem redu. Vaše intelektualne dejavnosti in razmišljanje se bodo upočasnili.

 

LEV:

Položaj planetov v juniju napoveduje nevarnost za zdravje oseb, rojenih v znamenju leva. Posebno pozornost namenite vašemu organizmu in se izognite nevarnostim, ki lahko povzročijo težave z zdravjem.

V tem mesecu boste morda deležni izjemne napetosti na delovnem mestu, zlasti, če ne opravljate izvajalskega dela. Možni so konflikti s sodelavci in podrejenimi. Ne smete se lotiti dela, ki ga ne poznate. Bodite bolj pozorni, kar se tiče varnosti pri vašem delu.

Vaše razmišljanje o materialnem svetu in finančnih zadevah bo na mestu. Prva polovica meseca junija bo zelo primerna za finančno načrtovanje, druga polovica pa za analitično delo v zvezi s tem področjem.

 

DEVICA:

V mesecu juniju lahko v zasebnem življenju devic pride do zapletenih dogodkov. Z nekom se boste lahko zapletli v strastno ljubezensko razmerje, vendar je možno tudi, da vaš despotizem in velika nespretnost, ki lahko nenadoma prideta na površje, uničita to romantiko.

Zdaj je za vas pomembno, da ne sprejemate spontanih dramatičnih odločitev. Poizkušajte zavestno ukrepati. Bodite pripravljeni kaj poizkusiti na tem področju. Vaša pronicljivost bo ta mesec prišla do izraza.

V prvi polovici meseca si boste z lahkoto zapomnili nove informacije, druga polovica meseca pa bo zelo primerna za analizo.

 

TEHTNICA:

Osebe, ki ste rojene v znamenju tehtnice, se boste maja ukvarjale z domom in družino. Zelo verjetni bodo spori s sorodniki, zato bo za vas zelo pomembno, da se nadzorujete. Če menite, da so vaše pravice v družini zatirane, bo v tem obdobju pravi trenutek, da to rešite. Če vam gre dobro, potem si boste morda prizadevali za dodatno moč in elan. Ne poizkušajte se odločati namesto drugih družinskih članov. Poizkusite se tudi izogibati vsiljevanju svojega stališča.

Junij bo zelo ugoden za raziskovanje vašega notranjega sveta. V prvi polovici meseca berite psihološke knjige in teorije, v drugi polovici pa poizkušajte analizirati svojo preteklost, ugotovite izvor preteklih neuspehov in si razjasnite svoje napake z uporabo pridobljenega znanja.

 

ŠKORPIJON:

Položaj planetov v maju kaže, da naj se osebe, rojene v znamenju škorpijona, izognejo nepotrebnemu sarkazmu v komunikaciji z drugimi. Vaše besede imajo v tem obdobju velik pomen, vendar pa morate upoštevati tudi njihov negativen učinek. V tem mesecu bodo vse, kar boste rekli, slišali, ne glede na to, ali to želite ali ne. Samo obljube v tem obdobju ne bodo dovolj.

Tipični škorpijoni bi morali biti posebno pozorni med vožnjo v lastnem vozilu in v času krajših potovanj. Hkrati vam lahko mesec junij prinese nove načrte. Te ideje se vam lahko porodijo v prvi polovici avgusta, vendar jih boste lahko hkrati razumeli in si jih razlagali šele v drugi polovici meseca.

 

STRELEC:

V tem mesecu morate biti zelo previdni s svojim denarjem. Tveganje glede kraje in vlomov bo večje. Zato ne nosite pri sebi velikih zneskov denarja in pretirano dragega nakita. Pri nakupovanju bodite previdni: denar preštejte temeljito in se izognite nepotrebnemu zapravljanju.

V vsakdanjem življenju upoštevajte običajne varnostne ukrepe in se izogibajte situacijam, v katerih boste najverjetneje imeli materialno izgubo. Karkoli se bo v tem mesecu zgodilo na finančnem področju, lahko popolnoma spremeni vaš pogled na denar in materialne dobrine. Treba je omeniti, da bo lahko to obdobje zelo ugodno za vaš zaslužek, kljub temu pa se boste morali močno potruditi, da bi to dosegli.

 

KOZOROG:

Glede na položaj planetov ni priporočljivo, da v tem mesecu spremenite svoj videz, čeprav si to morda zelo želite. Če hrepenite po spremembi, poizkusite za začetek zamenjati stil oblačenja: kupite in nosite oblačila, ki so drugačna od tistih, ki ste jih nosili doslej. To vam bo pomagalo premagati vašo željo po preoblikovanju in preprečilo dejanja, ki jih pozneje ne bi bilo mogoče popraviti.

Prva polovica meseca junija bo ugodna za študij in pridobivanje novega znanja. Svoje obzorje lahko razširite s pomočjo komunikacije s tujci in ljudmi različnih verskih ali filozofskih nazorov. Druga polovica junija bo dokaj primerna za podrobno analizo in razlago informacij, ki ste si jih že prej pridobili.

 

VODNAR:

V mesecu maju obstaja tveganje, da se boste morali soočiti s svojimi notranjimi strahovi. Preplavijo vas lahko neprijetni spomini na pretekle negativne dogodke v vašem življenju. Takšne razmere bodo očiten signal za vas, da jih priženete na površje. Ni se vam treba več skrivati pred samim seboj. Morali bi sprejeti, in, morda, analizirati svoje strahove, komplekse ali pretekle napake. Ne boste mogli premagati svojega strahu ali pozabiti težav, razen če za to kaj naredite.

V prvi polovici junija se bo povečalo vaše zanimanje za intimno sfero življenja. Želeli boste pridobiti več informacij, da bi to področje kar najbolje spoznali. Druga polovica meseca bo zelo ugodna za odplačilo dolgov, po drugi strani pa neprimerna za pridobitev novih posojil ali kakršnakoli vlaganja.

 

RIBI:

Tisti, ki ste rojeni v znamenju rib, se v mesecu maju ne smete popolnoma zanašati na svoje prijatelje, še posebej ne na tiste, ki jih imate za močne. Vaša pričakovanja se morda ne bodo izpolnila, predvsem v primerih, ko boste zelo potrebovali pomoč. Zato se raje zanašajte kar nase.

Ta mesec bo primeren za to, da se spočijete od prijateljev in drugih ljudi, še posebej, če že dalj časa razmišljate o tem, da je vaša potreba po komunikaciji s temi ljudmi postopoma postala nična. Hkrati pa ravno zdaj lahko produktivno razpravljate o problemih, ki se tičejo vaših intimnih razmerij.

V prvi polovici meseca junija vam bo šlo lažje, druga polovica pa lahko pripelje nazaj stare težave, kar prav tako zahteva razmislek in ustrezno rešitev.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.