Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Kaj vam sporočajo karte?

Kaj vam sporočajo karte?

30.03.2018

KARTA ŠTEVILKA 1: Vznemirjenost na čustvenem področju se nadaljuje, vi ste namreč prevelik idealist, preveč pričakujete od drugih. Vsi nimajo energije kot jo imate vi, bodite, ali bolje, morali bi biti bolj spravljivi. Dobro! Nočem vas poučevati, vendar vas opozarjam, da bodite previdni, saj kdor preveč hoče lahko vse izgubi!

Čisto na koncu prihodnjega meseca se bo na vašem astralnem nebu pojavil oblaček: bodite previdni in pazite, da ne pride do nezgode (v prometu, v gospodinjstvu, do padcev itd…). Pravijo, da izkušen človek velja za dva! Vsekakor pa se vam lahko v tem obdobju pripeti le kaj manjšega, saj ne čutim nič hujšega.

KARTA ŠTEVILKA 2: Vstopate v najzanimivejše obdobje v letu. Na poklicnem področju oziroma na področju vašega delovanja se vam bodo odpirale lepe možnosti. Dobro proučite ponudbe, ki jih boste prejeli, predloge sprejmite šele po tehtnem premisleku.

Na čustvenem področju čutim neko težavo v prvi polovici meseca. Nisem popolnoma gotova, a zdi se mi, da so odnosi z vašimi bližnjimi nekoliko napeti, vidim jih kot nejasne, razumevanje med vami ni najboljše. Seveda obstaja možnost trenj, prepirov, a če boste ravnali v popolnem soglasju s svojim prepričanjem, boste iz te »mini krize« izšli brez prask.

KARTA ŠTEVILKA 3: Če izvzamemo "napad" neiskrenosti in nekaj slabe volje v začetku tega meseca, je mesec za vas kar dobro minil. Na področju čustev so izgledi obetavni, kaže, da se je kriza iz preteklega meseca razblinila. Vaš razum je bister, živahen in jasen. Počutite se pripravljeni spopasti se s katerim koli problemom in ga tudi rešiti.    

Mesec, ki prihaja, je za vas mesec poslov, ugoden trenutek za prodajo ali nakup. Imate izjemno življenjsko silo, s katero boste presenečali!

Nič se vam ne bo moglo upreti, načrtov imate v izobilju; nikar se v njih ne "utapljajte", izberite ugodne priložnosti in brez obžalovanja izpustite tiste, ki se vam ne zdijo dovolj zanimivi.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.