Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Pomen barv

Pomen barv

15.02.2018

Bela…poudarja čistost in enotnost, hkrati pa je tudi barva popolnosti. Je barva novih, jasnih začetkov.

Izbira bele barve označuje to, da je v vašem življenju prišlo do zaključka nekega cikla in začetek nečesa, kar ste že dolgo planirali. Imate morda v mislih potovanje ali selitev? Vaša izbira vam daje zeleno luč, da to storite čimprej.

Velikokrat se vam zgodi, da se zaprete vase in se preveč osamite od ostalih. Res je, da vsake toliko človek to potrebuje, vendar pazite, da se ne boste počutili preveč odrinjene zaradi tega. Razmislite kaj vas sili k osamitvi in skušajte to odstraniti iz svojega življenja.

Roza…Ta barva pooseblja ljubezen in negovanje. Osebe, ki izberejo roza barvo so izjemno nagajive, s smislom za humor in premorejo veliko otroške igrivosti.

V prihodnosti vas čaka neka situacija, ko boste popolnoma izgubili upanje. Vedite, da nobena stvar ni tako črna kot zgleda na prvi pogled. Situacija se bo razrešila pozitivno, vi pa ne pozabite, da morate ostati pozitivni.

V zadnjem času ste pozabili nase in na svoje potrebe. To se vam dogaja kar pogosto. Vzemite si uro, dan, večer samo zase in za svoje razmišljanje ali nego. To vam bo dalo energijo za nadaljevanje vaše poti in vam dvignilo raven vaše psihične energije.

Rdeča…je barva energije, strasti, akcije, ambicij on odločenosti. Hkrati je tudi barva jeze in seksualne strasti.

V sebi skrivate ogromno poželenja do nečesa ali nekoga…Rdeča je namreč predvsem barva poželenja in ne samo ljubezni kot smo navajeni. Pričakujete lahko dvig energije in neko spontano dejanje, česar pri sebi niste navajeni.

Žal rdeča barva skriva kar nekaj negativnih dejanj. Tako lahko v prihodnosti pričakujete neko dejanje, ki bo izražalo netoleranco do vašega stanja. Temu bo sledila vaša jeza, saj resnično sovražite dvojna merila in dvoličnost.

Rumena…je barva mislecev in intelekta. Izraža optimizem in veselje, hkrati pa izraža tudi nepotrpežljivost, kritiko in bojazljivost.

Kmalu lahko pričakujete neko novo idejo, ki se vam bo utrnila popolnoma nepričakovano. Idej ne moremo izsiliti…Že od nekdaj je pri vas tako, da se vam porodi izjemna zamisel, ko to najmanj pričakujete in tokrat ne bo nič drugače! Rumena barva vam sporoča, da morate to idejo uresničiti, ne glede na vse.

Nekdo vam bo podal zelo osebno kritiko, vzemite jo dobronamerno in skušajte iz nje izvleči najboljše. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.