Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Pomen tarot kart

Pomen tarot kart

12.02.2018

Izbira številka 1: Karta Ljubimca

Vaša prva misel je verjetno, da karta predstavlja ljubezen , ampak prav tako kot je to pri ljubezni, situacija, ki jo karta napoveduje ni tako preprosta. Ljubezen prihaja v več oblikah, vendar ljubimca lahko napovedujeta težke odločitve, ki vam prihajajo nasproti v življenju. Karta lahko predstavlja tudi dve poti, do dveh različnih prihodnosti. Pozitivna stran tega je, da vas bo ena sigurno pripeljala do pozitivnega dogodka. Kakorkoli, ne glede na pot, ki jo boste izbrali, jo morate sprejeti previdno in se je ne bati. Karta vam torej govori zgodbo o odločitvah, ki so lahko tudi boleče, vendar je konec ob pravilnih odločitvah lahko izjemno pozitiven.

Prihodnost

Približujete se nekemu konfliktu, ki bo pošteno preizkusil vaše živce. Če boste želeli napredovati, boste morali izbrati med ljubeznijo in kariero. To ne pomeni, da bo ena izmed teh dveh stvari izginila iz vašega življenja, vendar bo vaša odločitev oblikovala vaše prioritete.


Izbira številka 2: Karta Zvezda

Izbor karte Zvezda označuje obdobje predaha in obnovitve za vas. Ta obnovitev je lahko spiritualnega pomena, psihična ali pa oboje.  Je relativno pozitiven znak, če vi ali kdo od vaših bližnjih okreva po bolezni ali poškodbi. Karta kaže luč v temi in preslikava vašo prihodnost in preteklost.

Prihodnost

Premislite o ravnovesju in vaših omejitvah pri iskanju rešitve za težave s katerimi se trenutno soočate. Prava mera pomoči in poguma bo prinesla harmonijo in srečo v vaše kroge življenja.

Približuje se tudi vaš čas prebujenja. Izbrali ste pravo pot za ohranitev vašega psihičnega iz fizičnega zdravja. Dovolj pogumni ste, da boste izbrali bolj riskantne poti in s tem navdihnili druge okoli sebe.

Izbira številka 3: Karta Čarovnik

Čarovnik se nanaša na vse inteligentne in spretne v komunikaciji. Njegova prisotnost poudarja vašo samozavest in moč, da pretvorite ideje v akcijo. Vaš uspeh v podjetju, kjer ste trenutno zaposleni, je odvisen od vaše osebne moči, volje in odločenosti.

Prihodnost

Na vaše znanje in veščine morajo pričeti vplivati spremembe, ki si jih želite. Če želite, da so spremembe ugodne, morate igrati na karte pravilno.

Vaša prihodnost je negotova, saj se prikazujeta tako tveganje kot priložnosti. Na vaše možnosti bo vplivalo prijateljstvo in pomoč vaših bližnjih . Uspeh, ki ga boste kmalu doživeli, bo prinesel za vas nove začetke. 

Izbira številka 4: Karta Norec

Norec je izjemno močna karta v tarotu in običajno predstavlja nov začetek, ter posledično konec nečesa starega v vašem življenju. Položaj karte razkriva tudi, katera področja vašega širjenja so lahko predmet sprememb. K spremembam pristopite z optimizmom in skrbnostjo, saj boste le tako dosegli pozitiven izid.

Prihodnost

V tem trenutku vstopate v novo fazo vašega življenja. Izkušnje, ki jih boste iz te spremembe povzeli, bodo vidne šele v prihodnosti. Pravilno je, da ocenite tveganje, saj boste le tako lahko sprejeli pravilno izbiro.

Da bi resnično uspeli, morate najti nove načine za doseganje ciljev. Ko boste prišli do priložnosti, morate biti pripravljeni na odvajanje od starih navad, saj če tega ne boste storili, cilja ne boste mogli doseči.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.