Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

Pomen ciganskih kart

Pomen ciganskih kart

10.01.2018

14 LISICA

Čas vpliva karte: kratkotrajno

Simbol za prevaro

Splošni pomen karte:

Lisica ima simbolni pomen zvitosti in pretkanosti ter predstavlja simbol prevare. Na kakšen način in kje bo do prevare prišlo ni jasno, saj je lisica pametna. Ko so pojavi karta z lisico je to opozorilo, da morate biti previdni!

Pomen za sedanjost in prihodnost: V tem trenutku ne zaupajte nekemu novemu poznanstvu.Bodite pozorni na nove osebe okoli vas, tudi kar se tiče socialnih omrežij. Ne zaupajte preveč v informacije, ki jih boste od teh novih oseb v vašem življenju prejeli. Ni važno kako prijazen ali dobrosrčen vtis nekdo daje, imejte v mislih, da ima vsaka oseba lahko svoje temačne skrivnosti. Ne pozabite tudi, da ne smete razkrivati svojih informacij ali skrivnosti tem novo spoznanim osebam, saj imajo lahko od njih korist, četudi bo to pomeni da vas vržejo v nevarno situacijo.

 

22 CESTA

Čas vpliva karte: srednje dolgo

Simbol za življenje

Splošni pomen karte:

Cesta simbolizira vašo življenjsko pot. Karta ima lahko pozitiven pomen, kar pomeni, da bo vaše življenje še nekaj časa teklo gladko, brez večjih ovir. Če imate morda v mislih pot, potovanje, izlet…je sedaj pravi čas za dokončno odločitev.

Karta s cesto, simbolizira tudi to, da ste na pravi poti na vseh področjih vašega življenja, torej na področju dela, doma, družine in tudi na spiritualnem področju. Kakor je že omenjeno, je sedaj pravi čas, da storite nov korak v vašem življenju, da se podate na pot o kateri že dolgo razmišljate.

 

17 ČAPLJA

Čas vpliva karte: srednje dolgo

Simbol za nove začetke, spremembo v življenju

Splošni pomen karte:

Čaplja ali štorklja tradicionalno simbolizira prihod novega otroka, dojenčka. V splošnem pomenu lahko pričakujete, da se bo pojavilo nekaj nepričakovanega v odnosu do vaše družine oziroma doma. Nepričakovano ima lahko rahlo strašljiv prizven, vendar to ne pomeni negativnega dogodka. V najslabšem primeru se boste morali na novo situacijo le prilagoditi, kar lahko traja nekaj časa.

V kolikor boste v prihajajočih dneh v bližini vašega doma opazili čapljo, bo to pomenilo nekaj dobrega. V večini primerov to pomeni nosečnost v družini ali pa vrnitev otroka. Morda razmišljate o cimru?  

 

44 OGENJ

Čas vpliva karte: kratko do srednje dolgo

Simbol za strast

Splošni pomen karte:

Ogenj in uničujoč moč na posameznika, ki jo je nemogoče premagati. Enkrat ko se ogenj prižge, ga je izjemno težko zaustaviti. Ogenj ali strast imata tudi izjemno veliko inspiracijsko moč, na vas pa je ali boste ogenj v sebi uporabili na pozitiven ali negativen način.

V kolikor ste v neki zapleteni situaciji, morate biti pazljivi, saj se lahko stvari hitro zakomplicirajo. Svetujemo vam, da se kar se da hitro umaknete iz položaja, predno se opečete. Ta situacija lahko leti na ljubezensko razmerje, posel ali kakšen drug projekt.

40 VOZEL

Čas vpliva karte: celo življenje

Simbol za družinske vezi

Splošni pomen karte:

Vozel  pomeni družino, skupnost ali pa poročno zavezo. Karta lahko pomeni tudi vez z nekom, ki ni dejansko vpleten v družino. Najdete morda v življenju večkrat neko osebo, od katere se nikakor ne morete ločiti, kljub temu, da si to globoko želite saj veste, da na vas vpliva negativno?

Svobodo boste dosegli le, če boste vozel simbolično razrezali iz ga uničili.

Uničenje vozla pomeni, da boste neki zvezi naredili konec. Če ste v težki situaciji v poslu ali službi, to pomeni, da je čas da se premaknete drugam. 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.