Košarica

 

0

 
 

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte
01 235 59 90 ali info@astro24.si

 
 
 
 
 
 

3 tarot karte in napoved za leto 2018, 3.del

3 tarot karte in napoved za leto 2018, 3.del

28.12.2017

3.karta – Presoja

Karta sicer nosi malce grozeče ime, vendar je njen pomen nadvse pozitiven. Povsem razumljivo je, da ob njenem imenu pomislimo na nekaj negativnega, nekaj kar nas lahko zaznamuje ali na dogodek kjer smo lahko v nemilosti tretje osebe.

Na sami karti je uprizorjen angel, ki piha v trobento, pod njim pa mrtvi vstajajo iz grobov. Že to nam lahko pove, da sama karta govori o prebujenju in vstajenju, o klicu k budnosti, o klicu k temu, da zaživimo svoje življenje s polnimi pljuči.

Kaj torej karta napoveduje za našo prihodnost? Karta vam sporoča, da morate zaživeti polno življenje, da pustite za seboj dogodke, ki so vas zaznamovali ali vam krajšajo noči. Nekateri izmed teh dogodkov vam kradejo življenje, kljub temu, da si ne zaslužijo niti kančka vaše pozornosti in sami se tega zelo dobro zavedate.

V sebi si močno želite spremeniti svoje življenje, vendar si tega ne upate. Naj vam izbrana karta da pogum, da stopite na novo pot sreče, kjer boste lahko uživali v vsakdanjiku. Naj bo to nova zveza, nova služba ali enostavno izlet v neznano.

 

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.